Cautare

7758 de rezultate pentru "paraschiv roman strada republici" (3.69 secunde)
Daca in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari de Sanatate a fost ales social-democratul Simion Stefan, la ATOP au fost mai multe propuneri si, implicit, mai multi "castigatori": Catalin Paraschiv, Petrica Munteanu, Vasile Neagu, Avram Trandafir, Dorin Otroco si Alexandru Teodorescu, consilieri ai PNL, PC si PSD.
Actiunea de protest poate duce la vicierea rezultatelor alegerilor europene sau chiar la repetarea acestora, daca salariatii sistemului national de statistica nu vor participa la organizarea alegerilor", a conchis Dan Paraschiv, presedintele Federatiei Sindicale a Statisticienilor din Romania.
Pe lista marilor perdanti ai alegerilor in Consiliul Judetean se numara consilierii judeteni Mihai Darie, Violeta Teslaru si Maria Paraschiv, care nu au mai prins un loc pe lista celor 15 vicepresedinti.
Paraschiv Gigel - secretar de stat la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului; Iulian Matache - secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Tursimului;
Zilele urmatoare vom face insa cumparaturile finale - nu-mi place sa le las pe ultima suta de metri pentru ca e mult prea aglomerat", a spus Magda Paraschiv, o mama venita la cumparaturi cu fetita ei.
La eveniment au fost prezenti, in calitate de invitati, directorul executiv adjunct al Directiei de Finante Galati, Viorel Teodor, care a vorbit despre schimbarile din legislatia fiscala odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, precum si consilierul judetean Catalin Paraschiv, care a reliefat importanta organizarii acestui forum la Galati.
Vreau sa contractez un credit si vreau sa ma informez ce oferte au“, a spus Alina Paraschiv, alta craioveanca prezenta ieri în holul Universitatii.Oferte speciale la Salonul de Servicii Financiare 2007Varianta cea mai la îndemâna în astfel de situatii este împrumutul bancar, astfel ca multi craioveni încearca sa contracteze un credit cu destinatiile pliate pe propriile nevoi.
"Nu am avut ocazia sa cumpar vreun imobil pentru ca nu-mi permit, dar cred ca as merge pe mâna unei agentii - stiu mai bine cum merge treaba si cred ca au cunostinte la notari, la banci si te scutesc de statul la cozi", a spus Dan Paraschiv, din Craiova.
Pe de alta parte, emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si intrerupta in 17 octombrie, dupa accidentul lui Serban Huidu, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kissteria Matinala", cu Johnny si Angel.
Jucatoarele Iulia Curea si Melinda Geiger (Oltchim), respectiv Magda Paraschiv si Florina Chintoan (U Jolidon Cluj) au fost alese in echipa turneului.
Paula Radulescu (Talida Tolnai) - Neagu - 7 goluri, Curea - 7, Nechita - 6, Bradeanu - 5, Meirosu - 4, Stanca - 2, Pintea, Tacalie, Manea, Geiger (Smedescu - Dinca, Vidineanu si Paraschiv nu au intrat in teren).
- Eugenia Paraschiv: Viseaza visele romanasii//stau in limba//!a/Sea//selele n-au coaste//flexibili/coloane fara numar/ling la nesfarsit bancile de sperme si ovule/o, curva recunostinta ne privatizeaza/precari din toate taranele uniti uniunile/nuntiti osia cu osul/stelele inapoi suiti-le.
Sorin Paraschiv xxx La Editura Tracus Arte a aparut "Cartea sfanta a nuferilor", scrisa de Daniel Octavian Bejan. Cine este autorul ?
cu Vasile Cabulea, Pavel Perfil (Pafka), cu Ioan Strugari si Alexandru Iancu sau Geta Paraschiv , cu Gicu Cucu, Nicu Cosoveanu, Lidia Popescu, Domnita Vaduva, Costi Stan si Vasile Ranga, cu Laurentiu Olan (Lolo), Dragomir Magdin sau Georgica Ecliserescu, cu Nae Militaru, cu Ileana Podoleanu si Cristina Balint- binecuvantata fie-le, tuturor, odihna in Imparatia Domnului!
In ziua urmatoare, in cadrul Galei ce se va desfasura la Fairmont Hotel din Monte Carlo, in prezenta ASR Printul Albert de Monaco, Ionut va interpreta una dintre piesele trupei sale, Vagabond” â€" muzica de Sandu Rotaru si Ionut Ungureanu, versuri de Radmila Popovici-Paraschiv.
Secretele mesterilor populari Atelierul de modelaj in lut, coordonat de Victor Grigore, Elena Paraschiv si Sorina Nedelcu, atelierul Sa confectionam, sa ne jucam, coordonat de Anisoara Toparceanu, Andreea Parnic si Roberta Gabudeanu, sau atelierul de incondeiat oua, coordonat de Virginia Oana, cu participarea mesterilor populari din Bucovina, Aurica si Marinela Aneci, au fost foarte apreciate de toti participantii care au avut ocazia sa-si realizeze propriile lucrari.
Daca afectiunea dumneavoastra este foarte severa, este indicat sa diminuati consumul de sare si sa aveti o dieta bazata pe legume si fructe proaspete. Cornelia Constantin Consultant: Dr. Mariana Paraschiv, Medic specialist oftalmolog, Institutul Ana Aslan E-mail: [email protected]
Popa, M. Briceag, U. Meleke, C. Costin, G. Tamas, V. Rata, F. Balan, M. Lopes, D. Paraschiv Antrenor: Liviu Ciobotariu
Paraschiv, Alhassan, I. Nastasie, C. Popescu, I. Hora, Gab. Serban "U" Cluj: Gorcea - Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, P.
Mutiu - Butean, Bejan, Stoica, Oprut - Mino Sota, Biceanu - Petrescu, Alhassan, Oroian - Paraschiv Rezerve: Utiu, Antoche, Ettienne, Rauta, Nastasie, Balaure, Iancu, Buhacianu, Hora Petrolul:
google-analytics.com